Kültéri konyhasziget

Freiluftinsel® kültéri konyahsziget

Fedezze fel a tökéletes szabadtéri élményt a kertjében! A kültéri konyha szigetünk nem csupán egy főzőállomás, hanem egy igazi design bútor is egyben, amely minden outdoor térben lenyűgözően mutat. 100%-ban időjárásálló, így az év 365 napján használható. Exkluzív megjelenése és filigrán kialakítása a modern kerttervezés csúcsa, amelyben az elegancia és a funkcionalitás harmóniája tökéletesen érvényesül.

Ezt a konyha szigetet bárhol felállíthatja a kertben, és praktikus tároló rekeszeinek köszönhetően a főzéshez szükséges eszközök mindig kezénél lesznek. A professzionális grill eszközök közül választhatja a legendás Big Green Egg kamadót vagy a csúcstechnológiás Flammkraft gázgrillt . 

Élvezze a kulináris és közösségi élményeket a kültéri konyhaszigetünkkel, és tegye kertjét a szabadtéri luxusélet központjává ezzel a figyelemfelkeltő és hosszú távú befektetéssel. A konyhasziget  a Freiluftküche konyhák tökéletes kiegészítője is lehet, amely új szintre emeli a kültéri életterét.

A kültéri konyhasziget prémium alapanyagai

Nero assoluto kültéri konyhapult

A konyhapult

A fekete Nero Assoluto gránitból készült munkalap rendkívül időjárásálló, robusztus és mindenekelőtt könnyen tisztántartható.

A tartósság támogatása érdekében a Nero Assoluto impregnált és különleges, lángolt felületet kapott.

Korpusz és oldalfalak

A kültéri konyhasziget időjárásállósága a teljes termékre kiterjed. Ezért egy különösen jó minőségű és tartós ötvözetet választottunk a korpuszhoz és a falakhoz – tengervíz álló alumíniumot.

Ez az anyag a legmagasabb funkcionalitást a legkiválóbb esztétikával ötvözi, és az elegáns porbevonattal kombinálva rendkívül magas szintű korrózió állóságot és stabilitást garantál akár nyolc milliméteres anyagvastagságig.

Kültéri konyhasziget oldalfal és korpusz
Tölgyfa polcok kültéri konyhaszigethez

Tölgyfa polcok

A kültéri konyhaszigetben minden fapolc kiváló minőségű tömör tölgyfából készült, kifejezetten kültéri használatra.

Az  ötrétegű szatén-matt csónaklakk felületkezelésnek köszönhetően a természetes fa erezete teljesen megőrződik, mégis optimálisan védett az időjárás hatásaival szemben.

A kültéri konyhasziget alapfelszereltsége

 • 4 db patika szekrény kihúzható fiókkal
 • 1 db előkészítés Big Green Egg® vagy Flammkraft® grill részére
 • 1 db 430 mm széles kihúzható fiók 1/3 osztással
 • 1 db 430 mm széles kihúzható fiók 2/3 osztással
 • 2 db 1000 mm széles kihúzható fiók 1/3 osztással
 • 1 db 1000 mm széles kihúzható fiók 2/3 osztással
 • 2 db tömörfa polc
 • 1 db vázkeret 4 db fa berakásos lábbal (mágneses)
 • 1 db konyhapult 2 cm vastag Nero Assoluto égetett gránittal, kivágással a készülékekhez

Méret: (HxSZxM): 1600x760x950 mm

Választható szín: RAL7021 finomstruktúr vagy RAL7036 finomstruktúr

Kültéri gázgrilles konyhasziget

Miért válassza a Freiluftinsel-t®?

Válassza szabadtéri szigetünket, mert ez a modern kertépítészet remekműve, amely az esztétikus dizájnt a kivételes funkcionalitással ötvözi, és létrehozza a tökéletes kerti oázist.

Páratlan dizájn és vizuális harmónia

A letisztult vonalak és prémium anyagok elegáns megjelenést biztosítanak, melyeknek köszönhetően a knyhasziget természetesen illeszkedik bármilyen környezetbe.

Prémium grill eszközök

A professzionális grill eszközök közül választhatja a legendás Big Green Egg kamadót vagy a csúcstechnológiás Flammkraft gázgrillt. 

Optimalizált szabadtéri főzési élmény

Az átgondolt elrendezés és praktikus kialakítás révén minden szükséges eszköz kéznél lesz, így a főzés egyszerű és élvezetes, akár a vendégeit szórakoztatja, akár kulináris remekműveket készít.

Tartósság és megbízhatóság

Ez a konyha sziget hosszú távú befektetés, amely időjárásálló kivitelének köszönhetően egész évben használható, megőrizve szépségét és funkcionalitását.

Luxus és kényelem

A szabadtéri sziget nemcsak a kerti életstílus új szintjét kínálja, hanem jelentős értéket is hozzáad otthonához, növelve életminőségét. Válassza szabadtéri szigetünket, és élvezze a természet luxusát, ahol az elegancia és a praktikum találkozik!

Kültéri konyhasziget tároló fiók

Mennyibe kerül egy kültéri konyhasziget?

A kültéri konyhasziget ára a luxus kategóriás, 100%-ban időjárásálló design bútor árából és a választott prémium grilleszközből áll.  

 • Freiluftinsel® sziget bútor, készülék nélkül, alapfelszereltségben bruttó:  5.920.000,- Ft
 • Big Green Egg kamado bruttó: 808.000,- Ft vagy Flammkraft Block D gázgrill bruttó: 2.386.000,- Ft
 • Szállítás, telepítés, beüzemelés, bruttó * : 305.000,- Ft

* Normál telepítési körülményekre érvényes ajánlat Magyarország területén (nincs emelet vagy lépcső, távolság a szállító járműtől max 30 m). Megközelíthető gépi anyagmozgató eszközzel. 

Akciós ajánlat 2024. 08.31-ig 

Ragadja meg az alkalmat egy vadonatúj, kiemelkedő minőségű és szépségű design konyhára!

Legyen az elsők között, akik magukénak tudhatják ezt az egyedi mesterművet. Outdoor konyha és design bútor egyben. Az első 3 Magyarországon telepítendő Freiluftinsel® konyhaszigetet készülék nélkül, alapfelszereltségben most 10% bevezető kedvezménnyel vásárolhatja meg.

Bruttó alapár: 5.920.000,- Ft helyett 5.322.000,- Ft 

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, varázsolja el vendégeit és barátait ezzel a csodálatos design konyhaszigettel. Tegye kertjét a luxus és a stílus központjává!

Válassza hozzá opcionálisan a legendás Big Green Egg® kamadót vagy a csúcstechnológiás Flammkraft® gázgrillt a fenti árakon.

Hogyan csempésszen luxust az otthonába?

10+1 ÖTLET A MEGVALÓSÍTÁSHOZ

A valóban kivételes otthonok a részletekben rejlenek. Mutatunk Önnek 10+1 exkluzív design megoldást, amivel különlegessé teheti ajtó, ablak vagy burkolatválasztását.

10+1 ötlet luxus otthonokhoz

Mantu blog

Segítünk Önnek
a tökéleteset kiválasztani!