Halszálkás parketta

A halszálkás parketta egy rendkívüli prémium megoldás a padlóburkolatok terén, melyet leggyakrabban luxus lakásokban, high-end üzletekben, szállodákban és exkluzív irodákban alkalmaznak. Ez a parketta stílusos és elegáns megjelenést kölcsönöz bármilyen térnek, és ideális választás azoknak, akik magas minőségű és exkluzív megjelenést szeretnének a belső terekben.

A prémium minőségű halszálkás parketta garantáltan kiemeli az enteriőrök szépségét és exkluzivitását, és hosszú távon is megőrzi eleganciáját. Ha igazán különleges padlóburkolatot keres és fontos az Ön számára a divat és a minőség, akkor a halszálkás parketta ideális választás. 

Ismerje meg a halszálkás parketta programunkat és az opcionálisan alkalmazható helyettesítő padlóburkolatokat. Pontosabban fogalmazva, azokat a parkettának látszó, de azoknál lényegesebb alacsonyabb árú burkolatokat, mint a Hywood fapadló, az ICO Prémium laminált padló, vagy a Soya Design vinyl padló.

Halszálás parketta, egyéni kollekció

Halszálkás parketta egyénre szabva

Ez a kollekció a belépő kategóriát jelenti a halszálkás fa parketták világába, melyet  a legnépszerűbb és legdivatosabb fafajtákból állítottunk össze. 8 trendi színvilág és 2 fajta válogatás áll rendelkezésre az egyéni igények megvalósításához. A fa parketták szerelmeseinek, akik a költségeket is keretek között kívánják tartani, viszont nem akarnak lemondani a minőségről sem, ár-érték arányban minden bizonnyal ez jelenti a tökéletes megoldást.

Az egyénre szabott fa parketta kollekció 27.600 ,- Ft/m2 +ÁFA  ártól kapható. 

Halszálkás parketta - Hywood

A Hywood parketta természetes valódi fából készül, azonban mégsem olyan, mint egy normál fa parketta. A Hywood elképesztően ellenálló padlóburkolat, mégsem design padló és pláne nem műanyag. A Hywood egy igazi 21. századi hibrid, amely egyesíti a valódi fa természetességét és a design padlóburkolatok leghasznosabb tulajdonságait. A Hywood halszálka kollekcióban 4 csodálatos tölgy dekort kínálunk.

A Hywood halszálkás parketta kollekció 33.400 ,- Ft/m2 +ÁFA  ártól kapható. 

Halszálkás parketta, Hywood
Halszálkás laminált padló, ICO prémium

Halszálkás laminált padló - ICO Prémium

ICO Premium Herringbone kollekciónkban kilenc elegáns dekort kínálunk 665 x 133 x 10 mm-es formátumban. A tölgy dekorok lenyűgöző színjátékot nyújtanak – a halszálka mintázatot pedig a környező V-fúga tovább hangsúlyozza. Különlegessége, hogy az barkácsolók is könnyedén lefektethetik ezt a lenyűgöző padlót az egyedülálló SmartConnect HB csatlakozásnak köszönhetően. 

A Herringbone kollekció 11.100 ,- Ft/m2+ÁFA ártól kapható. 

Halszálkás vinyl padló - Soya Design Choice Perform

Ebben az attraktív vinyl padló kollekcióban a design padlók valamennyi előnye egyesül. Csodálatosan élethű, hihetetlen erősségű felület a legnagyobb igénybevételekre is, valamint integrált parafa alátét a csendes és halk járásért. A 743 x 145 mm-es rövid Landhaus padlólap méret hihetetlenül könnyű és egyszerű lerakást tesz lehetővé. 

A Soya Vinyl Choise Perform kollekció 17.800 ,- Ft/m2+ÁFA ártól kapható. 

Halszálkás parketta, vinyl padló

Hogyan csempésszen luxust az otthonába?

10+1 ÖTLET A MEGVALÓSÍTÁSHOZ

A valóban kivételes otthonok a részletekben rejlenek. Mutatunk Önnek 10+1 exkluzív design megoldást, amivel különlegessé teheti ajtó, ablak vagy burkolatválasztását.

10+1 ötlet luxus otthonokhoz

Mantu blog

Segítünk Önnek
a tökéleteset kiválasztani!