Beltéri üveges ajtó

A beltéri üveges ajtók azok a belsőépítészeti elemek, amikben a stílus és a funkcionalitás találkozik az otthonában. A weboldalunkon található legtöbb beltéri ajtó modellt üvegezett változatban is kínáljuk, amelyek segítségével egyedi atmoszférát teremthet otthonában vagy irodájában. Fedezze fel a modern és a klasszikus dizájnjainkat, melyek lehetővé teszik, hogy térben és fényben gazdag környezetet alakítson ki. Válogasson a különböző stílusok és mintázatok között, hogy megtalálja az igényeinek és az ízlésének leginkább megfelelő megoldást.

Beltéri üveges ajtó Classique Nouveau

Beltéri üveges ajtók - a fény szabad áramlásáért

A lakáson belül igény van a természetes fény szabad áramlására a különböző helyiségek között. Ezt az igényt az üveges ajtók alkalmazásával elégíthetjük ki, mely által világosabbá és átláthatóbbá teheti az otthonát vagy irodáját.

Térhatároló-e a beltéri üveges ajtó?

Amikor a legtöbben üveges ajtóra gondolnak, akkor egy olyan ajtó képe jelenik meg, ami az üveg miatt átlátható. Ennek azonban nem feltétlenül kell így lennie. A beltéri üveges ajtóba választhatunk átlátszó vagy nem átlátszó üveget, attól függően, hogy akarjuk-e térhatárolásra (pl. egy fürdőszoba vagy WC esetén egyértelműen igen) használni.

Az üveges ajtók átlátható üveggel optikailag tágítják a teret, így a kisebb helyiségek is nagyobbnak és nyitottabbnak tűnhetnek.  

Beltéri üveges ajtó Silent füstös tölgy
Beltéri üveges ajtó Fachwerk LA110 üvegkivágással

Üvegezési lehetőségek

Ha a mai trendeket nézzük, akkor a 20 évvel ezelőttről ismert félig üveges (LA2) vagy mély üveghely kivágásos (LA3) modell típusok ma már nem igazán számítanak divatosnak. Ha beltéri üveges ajtón gondolkozik, akkor modern alternatívaként a keret nélküli üvegajtót ajánljuk helyette.

A beltéri üveges ajtó kínálatunkban 18 különböző üveghely kivágás közül választhat. Ezek közül is figyelmébe szeretnénk ajánlani az LA 110 típust, mely megjelenésben igen hasonló a keret nélküli üvegajtókhoz, ezért jó alternatívát kínál.

Előnye, hogy a beltéri üveges ajtólap a többi fa ajtóval azonos megjelenést mutat és azonos zsanérokkal szerelt. Miközben az üveg felülete közel akkora, mint egy keret nélküli üvegajtóé. A szimmetrikus ajtókeret rendkívül modern és attraktív hatást kelt.  A széles üveg választékkal az összkép egyéni ízlés szerint alakítható.   

Üvegosztók beltéri üveges ajtókhoz

A lakberendezők közül sokan úgy tartják, hogy a beltéri üveges ajtókban ódivatú dolog az üvegosztók beépítése. Nos, sok esetben bizonyára igazuk van, mi azonban szeretnénk mutatni egy nagyon elegáns és modern üvegosztót.

Természetesen, mint minden termékünknél, itt is kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a részletek is rendben legyenek. A LINES üvegosztó minden illesztése tökéletes.

Lines üvegosztóléc beltéri ajtóhoz

Beltéri üveges ajtók gyári üvegezéssel

A legtöbb kereskedő a beltéri üveges ajtókat a beépítési helyszínen üvegezi, hiszen ez lényegesen olcsóbb, mint a gyári üvegezés. Azt azonban a legtöbben elfelejtik hozzátenni, hogy a helyszínen nem lehet olyan pontos és precíz munkát végezni, mint a műhelyben. Ennek eredménye a pontatlan üvegléc illesztések és az elálló üveglécek.

A Mantu minden üvegezett ajtaját gyári üveggel és gyári üvegezéssel szállítja, mert csak így garantálható a legmagasabb minőség.

 

TIPP- Erre figyeljen az üveg kiválasztásánál

A hibásan megválasztott üveg törés esetén balesetveszélyes. Mire figyeljen, hogy elkerülje a sérülést?

Tovább a cikkre »

 

Beltéri üveges ajtók üveg választéka

A standard kínálatban megtalál minden kedvelt üvegtípust, de egyedi igények és elképzelések kielégítésére is van lehetőség. Bemutatótermünkben számos üvegtípust élőben is megtekinthet.

Beltéri üveges ajtók üvegléc választéka

Az üveges beltéri ajtók tervezésekor lehetősége van a designt és a stílust saját ízlése szerint befolyásolni. Kínálatunkban két különböző típusú üvegező lécet kínálunk, egyet a klasszikus, egyet pedig a modern stílus kedvelőinek. 

Beltéri üveges ajtó üvegezőléc típusok
Balról jobbra: L típusú üvegléc modern ajtókhoz, B típusú üvegléc klasszikus ajtókhoz

Hogyan csempésszen luxust az otthonába?

10+1 ÖTLET A MEGVALÓSÍTÁSHOZ

A valóban kivételes otthonok a részletekben rejlenek. Mutatunk Önnek 10+1 exkluzív design megoldást, amivel különlegessé teheti ajtó, ablak vagy burkolatválasztását.

10+1 ötlet luxus otthonokhoz

Mantu blog

Segítünk Önnek
a tökéleteset kiválasztani!