Vinyl padló, vinyl parketta

Soya vinyl padlók, vinyl parketták 

Fedezze fel az élettel teli komfortot a szójabab erejével! Álmodozzon és élje át az életét a dizájnos vinyl padlóinkon! A vinyl padlók és parketták gyártásához az egészséges beltéri klíma érdekében szójababból nyert olajat használunk.

A hagyományos PVC-ből készült padlókkal és parkettákkal ellentétben, padlóink nem tartalmaznak káros ftalátokat vagy egyéb ártalmas lágyítókat. A rugalmasság és a tartósság érdekében teljesen természetes, bioalapú lágyítót alkalmazunk, ami környezettudatos megoldást jelent.

A dizájnos vinyl padlónkon csendesen és kényelmesen sétálhat, miközben élvezheti a kemény, mégis lágy érzetet. Legyen szó nedvességről, koszról vagy a házi kedvencek mancsáról, padlóink gyorsan és könnyedén tisztíthatóak. Válassza a nyugalmat és a minőséget egy dizájnos padlóval, amelynek szívét a szójabab ereje dobogtatja!

Vinyl padló Soya Pro

Soya Pro, a profi

A design vinyl padló Sōya Pro teljesen rugalmas, ezért professzionális ragasztásra tervezték. A termék és a padozat közötti ragasztókötés nem csak a kényelmes és csendes járást biztosítja, hanem a vízállóság terén is tökéletes megoldás.

A Pro Classic és Stone kollekció 11.800 ,- Ft/m2 +ÁFA ártól kapható.

Soya Solid, az erős

A Sōya Solid design vinyl padló hordozó anyaga egy merev, rigid lap, mely a dekoratív és kopóréteggel együtt egy robusztus, stabil padlót eredményez, amely kiemelkedő használati értékkel rendelkezik. A hátoldalon található szintetikus lépészajt csökkentő réteg kényelmet és kellemes akusztikát kínál. A Solid 100% vízállóságot kínál az úsztatott fektetés mellett is.

A Solid Classic és Stone kollekció 13.400 ,- Ft/m2+ÁFA ártól kapható.

Soya solid viny padló, ter Hürne
Soya Comfort vinyl padló, ter Hürne

Soya Comfort Seal, a komfortos

Könnyű egyszerű lerakáshoz tervezték. Az intelligens klikkrendszernek köszönhetően a még a tapasztalatlan hobbi burkolók is könnyedén megbírkóznek a feladattal. Az elasztikus felső koptató réteg a lépészaj csökkentő hátoldali parafával kombinálva komfortos és csendes járási kényelmet biztosít. A Comfort Seal megfelel a Nalfa követelménynek (24 órás vízállóság), és úsztatott fektetést biztosít.

A Seal Classic  kollekció 15.100 ,- Ft/m2+ÁFA ártól kapható

Mit jelent a 3 az 1-ben rendszer a Soya vinyl padlóknál?

Azt, hogy Önnek lehetősége van egyetlen designt kiválasztva különböző műszaki tulajdonságú padlótípusokat alkalmazni az eltérő rendeltetésű, ezért különböző épületfizikai igényekkel rendelkező helyiségekben. 

Példa: Ön az I01 dekorszámú Sevilla tölgy felületet választja. 

A Pro kivitelt, hála a teljes vízállóságnak, leteheti bármilyen vizes helyiségben, de alkalmazhatja felújítás során meglévő kő burkolatra fektetve, anélkül hogy azt költségesen fel kellene szednie.

A Solid kivitelt a rendkívüli strapabíró képessége és a csendes járást biztosító lépészaj csökkentő réteg miatt bátran alkalmazhatja a legjobban igénybevett helyeken: nappaliban, folyósókon, sport szobában, stb.

A Comfort Seal kivitel pedig a 24 órás vízállóságnak és a parafa lépészaj csökkentő rétegnek köszönhetően kiváló megoldás étkezőkben, konyhákban.

Önnek nem kell többé kompromisszumot kötnie. Válassza ki az Önnek tetsző designt és minden helyiségben rakja le a helyiség funkciójához legjobban megfelelő burkolattípust.

Vinyl padló, vinyl parketta, Soya, halszálkamintás

Hogyan épül fel a Soya vinyl padló?

Vinyl padló Soya Pro termékfelépítés

Soya Pro - 2,5 mm vastagság

 1. Átlátszó PU védőréteg
 2. Átlátszó kopófelület nyomott struktúrával
 3. Nyomdai úton előállított dekor réteg
 4. Dupla vinyl hordozóréteg

Soya Solid - 6 mm vastagság

 1. Átlátszó PU védőréteg
 2. Átlátszó kopófelület nyomott struktúrával
 3. Nyomdai úton előállított dekor réteg
 4. Rigid hordozó réteg
 5.  Lépészaj csillapítás
Vinyl padló, Soya Solid, termékfelépítés
Vinyl padló Soya Comfort termékfelépítés

Soya Comfort Seal - 9,1 mm vastagság

 1. Átlátszó PU védőréteg
 2. Átlátszó kopófelület nyomott struktúrával
 3. Nyomdai úton előállított dekor réteg
 4. Vinyl hordozó réteg
 5. Csökkentett vízfelvételre képes HDF mag réteg
 6. Parafa lépészaj csillapítás

Amit a vinyl anyagról tudni érdemes

A vinyl (vagy vinil) egy műanyag alapú anyag, melyet széles körben használnak különböző termékek előállításához, beleértve padlóburkolatokat, bútorokat, ruházatot, és még sok mást. A vinyl gyakran polivinil-klorid (PVC) alapú, amely egy polimer, melyet különböző adalékanyagokkal és stabilizátorokkal kevernek, hogy megfelelő fizikai tulajdonságokat és tartósságot érjenek el. 

Néhány adalékanyag (pl. ftalát) azonban káros az egészségre, ezért a  korszerű vinylek, kizárólag  környezetbarát összetevőket tartalmaznak, ezeket tekinthetjük PVC-mentesnek. Az általunk forgalmazott vinyl padlók bioalapú anyagokat (pl. Soya bab) használnak, hogy csökkentsék a környezeti lábnyomot és növeljék a termék fenntarthatóságát.

Fontos megjegyezni, hogy a PVC-mentes vinyleknek  az ára mindig magasabb.

TIPP- Laminált padlót vagy vinyl padlót válasszon?

Mit vegyen figyelembe a döntéshez? Tippek, szempontok a választáshoz.

Tovább a cikkhez »

A vinyl padló előnyei 

 1. Kiváló vízálló képesség
 2. Természetes megjelenés és minták
 3. Puha, kényelmes járófelületet képez
 4. Lerakása egyszerű, a burkolat könnyen méretre vágható
 5. Könnyen tisztítható és kezelhető

Hogyan csempésszen luxust az otthonába?

10+1 ÖTLET A MEGVALÓSÍTÁSHOZ

A valóban kivételes otthonok a részletekben rejlenek. Mutatunk Önnek 10+1 exkluzív design megoldást, amivel különlegessé teheti ajtó, ablak vagy burkolatválasztását.

10+1 ötlet luxus otthonokhoz

Mantu blog

Segítünk Önnek
a tökéleteset kiválasztani!