Modern beltéri ajtó

A modern beltéri ajtóstílusok általában letisztult és minimalista megjelenéssel rendelkeznek, melyek törekednek az egyszerűségre és az innovációra. Ezek az ajtók jellemzően sima felületűek, gyakran egybefüggő, egységes színű vagy természetes anyagból készülnek. Készülhetnek minimalista díszítésekkel vagy anélkül, megjelenésük hangsúlyozza a tiszta vonalakat és az egyszerű formákat. Gyakran találhatók meg olyan kiegészítők, mint a rejtett zsanérok vagy a letisztult kilincsek, melyek tovább fokozzák az ajtó modern designját.

Az üveggel kombinált vagy keret nélküli üvegajtók is gyakoriak a modern belső térben, mivel ezek lehetővé teszik a fény beáramlását a helyiségbe, és optikailag tágasabbá teszik azt. Az üveges felület lehet átlátszó, matt vagy mintázott. A minta lehet egyszerű geometriai, vagy akár szokatlan formájú is.

A modern beltéri ajtók friss és stílusos megoldást kínálnak az otthonokba, melyek időtlen eleganciával és praktikus funkcionalitással párosulnak. Ideális választást jelentenek azok számára, akik tiszta és letisztult dizájnt keresnek, és értékelik a modern technológia által nyújtott előnyöket és kényelmet.

Modern beltéri ajtó natúr matt euro tölgy

Modern beltéri ajtó - matt felületű ajtók

Fedezze fel az elegancia és a minimalizmus tökéletes egyensúlyát a matt felületű beltéri ajtóinkkal! A kiváló minőségű anyagokból készült Mantu ajtók nem csupán stílusosak, hanem könnyen illeszkednek bármilyen belső térhez. A matt felületek időtlen megjelenést kölcsönöznek otthonának, miközben minimalista designjuk modern légkört teremt. Kínálatunkban számos variáció közül választhat, hogy megtalálja az Ön stílusának és igényeinek megfelelő ajtót. Válassza a minőséget és a stílust, válassza a matt felületű ajtókat!

Modern beltéri ajtó - Lines ajtók

A modern beltéri ajtókhoz szinte törvényszerűen hozzátartoznak az innovatív újítások. Ennek a törekvésnek a jegyében a lakkozott fehér beltéri ajtóinkat a Lines modell sorozatban exkluzív egyenes és íves horonymarásokkal látjuk el. 

Nemcsak a mart motívumok de még a horony formája is választható, amivel méginkább saját ízlésére formálhatja az ajtaját. Sokféle mart motívumból választhat – az egyenestől az ívesig – így az ajtók a lakás stílusához igazíthatók.

Modern beltéri ajtó Lines straight 282
Modern beltéri ajtó Lines Plan

Modern beltéri ajtó - Lines Plan ajtók

Fedezze fel otthona stílusának új dimenzióját a modern fém intarzia berakásos ajtókkal! Egyedi tervezésű és kézműves kivitelezésű ajtóinkkal a hagyomány és a modern design tökéletes harmóniáját hozhatja létre. Az intarzia technika révén ajtóink olyan művészeti alkotásokká válnak, melyek azonnal magukra vonzzák a tekinteteket. A finom, részletekre figyelő munka pedig olyan elegáns megjelenést kölcsönöz az ajtóknak, melyek egyaránt passzolnak a klasszikus és a kortárs belső terekhez is.

Ne korlátozza kreativitását – engedje, hogy a Lines Plan ajtók új életet leheljenek otthonába!

Modern beltéri ajtó - Lines Inlay ajtók

Az interzia technika legújabb vívmánya a Lines Inlay ajtó, ahol az intarzia berakást 3 különböző anyagból (fafurnér, filc és linoleum) választhatja, mellyel garantált új ajtaja egyedisége. Nemcsak esztétikusak ezek az ajtók, hanem kiemelkedően strapabíróak is. A kiváló minőségű betétanyagok és az alaposan kidolgozott kialakítás garantálja, hogy ajtóink hosszú éveken át megőrizzék szépségüket és funkcionális értéküket. Ha netalán időközben megunja a designt, akkor egy másik intarzia betéttel újjá varázsolhatja ajtaját.

Modern beltéri ajtó Lines Inlay filc betéttel
Keret nélküli üveg tolóajtó Lista due

Modern beltéri ajtó - Üveg tolóajtók

Ha modern ajtókról beszélünk, akkor nemcsak az ajtólap formai megjelenésével érhetjük el a kívánt hatást. Először is lehetőségünk van az anyagválasztással is befolyásolni a kialakítandó stílust. Ebből a szempontból az üveg, mint modern építőanyag, kiváló választás. Másodszor pedig a modern térformálás eszközeit alkalmazhatjuk a kívánt stílus elérésére, amiben az üveg tolóajtók jelentős szerepet kaphatnak. 

Az üveg tolóajtók kiválasztásánál a keret nélküli üvegajtó választékunk teljes kínálata áll rendelkezésre.  

Milyen üvegajtó modellek közül választhat tolóajtót?

Az üveg tolóajtókat a Mantu keret nélküli üvegajtó kínálatának teljes modell választékából alakíthatja ki.

TIPP- Exkluzívitás alumínium tokokkal

A modern ajtók világába igazán belefér egy kis high-tech exkluzivitás is. Cikkünkben mutatunk egy magával ragadó ötletet.

Tovább a cikkhez »

Hogyan csempésszen luxust az otthonába?

10+1 ÖTLET A MEGVALÓSÍTÁSHOZ

A valóban kivételes otthonok a részletekben rejlenek. Mutatunk Önnek 10+1 exkluzív design megoldást, amivel különlegessé teheti ajtó, ablak vagy burkolatválasztását.

10+1 ötlet luxus otthonokhoz

Mantu tudástár

Segítünk Önnek
a tökéleteset kiválasztani!