Exkluzivitás alumínium tokokkal

Címke: #ajtó

Erre az újdonságra nem csak a minimál stílus rajongói fogják felkapni a fejüket, nem hiába tartott ennyi ideig, mire az otthonunkban üdvözölhetjük az Alumin ® alu beltéri tokokat.

Okozott némi fejtörést a gyártóknak, de a folyamatos innnovációiról ismert Grauthoff ajtógyártó most is megtalálta a megfelelő megoldást, azaz a partnert, akivel létrehozták ezt a remekművet.

Végül megszületett az Alumin ® alumínium tok, mely a korábbi társaival ellentétben egyáltalán nem ipari és darabos, sokkal inkább lélgzetelállító. Ugyanis ezen az alumínium tokon nincsenek szemet és látványt zavaró csavarok, vagy lyukak, kizárólag az exkluzív fémen legeltethetjük a szemünket.

A hab a tortán, hogy a beépítése egyszerű és gyors, mert egy könnyen összeszerelhető és stabil tokot kapunk a kezünkbe.

Alumin ® alu tokok az exkluzív enteriőrökhöz

Alumínium tok, Alumin, rozsdamentes

Biztosan Ön is látott már ipari acél, vagy alumínium tokokat, jellemzően plázákban, irodaházakban, vagy raktár épületekben fordulnak elő. Így elsőre rögtön ki is jelenthetjük, hogy ezeket valószínűleg senki nem szeretné a saját lakásában látni. Robosztusak, mindenhol csavarok, semmi finomság, semmi elegancia, és sok esetben az utólag kezelt felület (porszórás) nem bírja a tartós használatot.

Az, hogy az Alumin beltéri alumínium tok megszületett, azért akkora szám, mert az alumíniummal nem lehet olyan könnyen dolgozni, mint a fával úgy, hogy az könnyen összeszerelhető legyen, tehát funkcionális, de egyben esztétikus végeredményt is kapjunk. De szerencsére mégis sikerült.

Az Alumin tok előnyei dióhéjban:

  • falc nélküli fa, illetve üvegajtókhoz is választhat alu tokot
  • akárcsak a fa tokok, az Alumin ® alu tokok vastagsága is állítható, de a fa tokokkal ellentétben ezek többször is sérülésmentesen szétszedhetőek, ha esetleg arra van szükség, hogy máshova helyezze át őket
  • egyszárnyú nyíló, kétszárnyú nyíló, falban, és fal előtt futó tolóajtó, átmenő tok, valamint oldalvilágítós tok kivitelben is rendelhető
  • lakberendezési szempontból 3 meghatározó alapszínben kapható: alu F1, fehér, és rozsdamentes
  • kiegészítők tárháza: színben passzoló lábléc, vasalat, kilincs, fogantyú

Alumin ® F1alumínium tok – A kreatív otthontervezéshez

Alumínium tok, Alumin, alu F1 kivitel
Alumínium tok, Alumin, alu F1 kivitel

Az F1 Alumin tok egy homogén felületű alumínium tok, ami megjelenése révén elég tervezési teret hagy bármilyen stílushoz. Semleges színárnyalatát bátran használhatjuk a visszafogottabb és a jellegzetes színvilágokhoz is.

Jól kombinálhatósága teszi különlegessé, egy markáns színű ajtó igazán kiteljesedhet mellette, míg a lágyabb felületeknek letisztult keretet biztosít.

Alumin ® Fehér alumínium tok – Kifinomult és elegáns

Alumínium tok, Alumin, fehér
Alumínium tok, Alumin, fehér

Ez a tok használat közben is teljesíti a legmagasabb minőségi követelményeket. Felületét porszórással finomítják, így kapjuk meg ezt a gyönyörű, egyenletes, és teljesen sima végeredményt.

A fehér alumínium tok tökéletes kiegészítője a modern-klasszikus, és a visszafogott stílusú enteriőröknek. Az eleganciát a színben passzoló láblécekkel, valamint a finomabb motívummal ellátott üvegajtókkal, vagy homogén felületű és színű fa ajtókkal tehetjük teljessé.

Természetesen a lakkozott fehér ajtólapok színe megegyezik a fehér alumínium tokok színével (RAL9016).

Alumin ® Rozsdamentes hatású alumínium tok – Különleges és összetéveszthetetlen 

Alumínium tok, Alumin, rozsdamentes
Alumínium tok, Alumin, rozsdamentes

Röviden annyit mondanánk, hogy exhibicionistáknak kötelező. Csiszolt hatású felülete markáns megjelenést biztosít ennek az alumínium toknak, egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni. Már csak azért sem, mert különös fényvisszaverődéseket produkál, folyton megakad rajta az ember szeme.

Aki a hamisítatlan exkluzívitásért rajong, valószínűleg azonnal beleszeret ebbe a kivitelbe. Főleg, mert egy hasonlóan kirívó ajtólappal együtt olyan meghatározó elemei lesznek a lakásnak, hogy mindenkinek tátva marad a szája.

Alumin ® fekete alumínium tok – Stílusos

Alumínium tok, Alumin, fekete

A fekete egyszerűen időtlen klasszikus, meggyőző eleganciával. Közvetlen fényben ez a porszórt felület meglehetősen diszkrét, mégis háromdimenziós hatást kelt – közvetett fényben vagy este inkább nem tükröződik és kellemesen visszafogott. 

A RAL 9005-ös színhez hasonló fekete színű porszórt felület egyszerűen kifejező látványt nyújt bármely helyiségben. Stílusos dizájn és tökéletes technológia. A fekete szín elegáns, minden színnel kombinálható, és tökéletesen illeszkedik lakókörnyezetébe.

Alumin ® Antracit alumínium tok – Kifejezően elegáns

Alumínium tok, Alumin, metál hatású felülettel
Alumínium tok, Alumin, metál hatású felülettel

Az alumínium tokok minimalista, időtálló kialakítása mindig egy kis visszafogottságot kölcsönöz egy helyiségnek. Ez éppen elég ahhoz, hogy tökéletesen kiemelje prémium minőségű üvegajtóját. A fémrészecskék hozzáadásának köszönhetően a kissé műanyagnak tűnő finom felületi struktúra finoman csillog a fényben. Mint minden porszórt felület, ez is különösen robusztus, tartós és karcálló.

Az antracit 703-as színű alumínium tok igazán sokoldalú választás, amely az elegáns fémrészecskéknek köszönhetően háromdimenziós megjelenéssel bír, ahogy a felület izgalmasan változik a finom fényben.