Keret nélküli ablakok

A CERO keret nélküli ablakok a modern építészet elengedhetetlen kellékei, melyek fix és eltolható ablak kivitelben komplett homlokzatok üvegezésére alkalmasak.

A CERO keret nélküli ablakok a nagy üvegfelületek révén megnyitják a teret és lenyűgöző átmenetet hoznak létre a kültér és a beltér között. A konstrukciós és kialakítási opciók számtalan lehetőséget kínálnak építészetileg impozáns épületek létrehozására.

A függőleges irányban akár mindössze 2 mm széles keskeny keretek és profilok lehetővé teszik egy szimmetrikus és minimalista design létrehozását, melyet a 98%-ban üvegfelület dominál.  Az extrém méretű, akár 15 m2-es  ablakszárnyak nagy erőssége az opcionálisan választható,  kiemelkedő RC 2 és RC 3 betörésbiztonsági előírásoknak  való megfelelés. 

Keret nélküli ablak Cero II

CERO II

A CERO II keret nélküli ablak lenyűgöző átláthatóságot biztosít, mely egybe olvasztja a külső és belső teret. A nagyméretű fix vagy tolható ablakszárnyak egyesítik az építészetet, a designt és a kiforrott precíziós műszaki megoldásokat. A mindössze 34 mm széles látható alumínium keretek fénnyel átjárt tereket biztosítanak.

A CERO II hőszigetelt nyílászáró rendszer 2 rétegű üvegezéssel és 54 mm beépítési mélységgel rendelkezik, így elsősorban olyan beépítési szituációkban alkalmazhatók, ahol a hőszigetelés nem, de az akadálymentes közlekedés viszont kiemelten fontos (pl. télikertben vagy nappali és hőszigetelt télikert között terasz ajtóként). 

CERO III

A CERO III keret nélküli fix és tolható ablakrendszer 3 rétegű üvegezés mellett is lenyűgöző, akár 15 m2-es ablakszárny méretekre képes, mely által a legnagyobb méretű átláthatóság érhető el.

Az ablakrendszer rejtetten beépített keretei átmenet nélkül csatlakoztathatók a padozatba, a falakba és a födémbe. Az intelligens műszaki megoldásnak köszönhetően az extrém méretű tolható üveg szárnyak, akár 1000 kg szárny súlyig is könnyedén és halkan működtethetők.

A nagy hőszigetelő képességű CERO III rendszer 3 rétegű üvegezéssel, 72 mm beépítési mélységgel elérheti a kiemelkedő Uw > 0,8 W/m2K értéket és a passzívház kritériumait is kielégíti.

Keret nélküli ablak CERO III
Keret nélküli ablak Cero IV

CERO IV

A CERO IV fix és tolható keret nélküli ablak rendszernek a maximális szárny méreteivel és minimális keret szélességével nincs vetélytársa a piacon.

A letisztult, leegyszerűsített formanyelv az egyik legfontosabb kifejezési eszköze a modern építészetnek.

A fénynek mint alapvető főszereplőnek képesnek kell lennie arra, hogy hatását maximálisan kifejtse. Ehhez fontos az átláthatóság követelményének minél tökéletesebb teljesítése. A műszakilag megvalósítható statikai követelmények határai évek óta egyre jobban tolódnak a rendkívül kényes keretek és profilok javára. Az új, maximálisan eltolható cero IV-vel az átlátszóság most egy új szintre lépett, amely megfelel a funkcionális és esztétikai követelményeknek is.

Komfort és biztonság

Kétségkívül a CERO egyik legnagyobb előnye más hasonló termékekkel szemben, hogy még a legnagyobb szárnyméretek esetén is gyerekjáték a mozgatásuk. Természetesen a még nagyobb komfort érdekében motoros mozgatást is választhat, ami szinte nesztelenül működik.

Magától értetődik az akadálymentes küszöb kialakítás, mely szintkülönbség nélkül köti össze a külső és belső tereket. 

Így működik a CERO 

Kiknek ajánljuk a CERO keret nélküli ablakokat?

  • Mindenekelőtt azoknak, akik egy kiforrott, megbízható terméket keresnek. Nem bíznak semmit a véletlenre, és biztosak akarnak lenni abban, hogy működőképes megoldást kapnak.
  • Akik figyelmet fordítanak a különleges designra és kiemelten fontos számukra az egyedi megjelenés és ezért magasabb árat is hajlandóak megfizetni.
  • Az energiahatékonysági szempontokat fontosnak tartó építkezőknek, mert a CERO III és CERO IV hőszigetelése megfelel a legszigorúbb előírásoknak is.
  • Akik azt szeretnék, hogy gyermekeik is könnyen ki tudjanak jutni a teraszra. Egy nagy méretű tolóajtó működtetése, ahol egy-egy szárny akár 600-800 kg is lehet, túl nagy erőkifejtést igényelhet gyermekeinktől, idősebb családtagjainktól. A CERO kiforrott egyedi technológiájának köszönhetően a szárnyak könnyen működtethetőek.
  • Akik a nappaliból a zárt homlokzaton keresztül is akadálytalanul szeretnék élvezni az eléjük táruló panorámát.

Mennyibe kerül a CERO rendszer?

Az alumínium homlokzati nyílászárók között a CERO szerkezetek egyértelműen a legfelső prémium kategóriát képviselik. Nemcsak a gyártó, vagy a gyártmány maga, hanem az értékesítést övező magas színvonalú mérnöki előkészítői munka és a rendkívüli tapasztalatot igénylő beépítés ill. kivitelezés is.

Mindezek mellett egy CERO szerkezet beruházási költségigénye könnyen eléri a négyzetméterenkénti EUR 1.000-2.000,- /m2 + ÁFA közötti árat.

Hogyan csempésszen luxust az otthonába?

10+1 ÖTLET A MEGVALÓSÍTÁSHOZ

A valóban kivételes otthonok a részletekben rejlenek. Mutatunk Önnek 10+1 exkluzív design megoldást, amivel különlegessé teheti ajtó, ablak vagy burkolatválasztását.

10+1 ötlet luxus otthonokhoz

Mantu blog

Segítünk Önnek
a tökéleteset kiválasztani!