Bemutatóterem

Bemutatótermünk felszereltsége és választéka kétségkívül a legnagyobb erősségeink közé tartozik. Büszkék vagyunk rá, hogy minden termékkategóriában a lehető legteljesebb kínálatot tudjuk bemutatni, amelyek mindig megfelelnek a legaktuálisabb divattrendeknek. A bemutatóterem kialakításánál fontos szempont volt, hogy olyan műszaki és design megoldásokat tudjunk megmutatni, melyek máshol nemigen láthatóak, ezért valóban alkalmasak az átlagnál igényesebb elképzelések megvalósítására.

A zavartalan tanácsadás és kiszolgálás érdekében látogatóinknak előzetes online időpont foglalási lehetőséget kínálunk.

A bemutatóterem képekben

Mi várja a bemutatóteremben?

Szakértői segítség a Mantu bemutatóteremben

Szakértői segítség

Felkészült értékesítőink inspirativ ötletek tucatjaival várják Önt bemutatótermünkben. Munkájukat műszaki kérdésekben tapasztalt mérnökeink, design tanácsadással pedig saját lakberendezőink támogatják. Vegye igénybe az időpont foglalási lehetőséget, hogy csak Önre figyelhessünk.

Megtekinthető minták

A bemutatóteremben a forgalmazott termékeket berendezett enteriőrökben működés közben, valamint kéziminták segítségével tudjuk bemutatni. A valamennyi termékkörben rendelkezésre álló originál színminták segítségével a termékek közötti színösszhang is könnyen megtervezhető.

Bemutatótermi egyeztetés a Mantuban
Mantu bemutatóterem, LED interaktív tervező

Interaktív tervezés

Egyedülálló tervező eszközünkkel valós méretben tudja megtervezni és élethű környezetben megtekinteni bármely Ön által összeállított ajtó konfigurációt. Sőt egyidejűleg az Ön által kiválasztott padlóburkolatot is behelyezheti a térbe, így valós képet kap a választása összhangjáról.

Kérdése van?
Keresse értékesítőinket!

Segítünk Önnek
a tökéleteset kiválasztani!

Mantu bemutatóterem

Cím: 1139 Budapest Röppentyű u. 73/A

Nyitvatartás: H-CS: 9-17h, P: 9-14h,
Nyitvatartási időn kívül előzetes időpont egyeztetés alapján.

Megközelítés tömegközlekedéssel:

  • Göncz Árpád Városközponttól 120-as busszal Göncz Árpád Városközponttól 3 perc
  • M3 Metró Forgách utca megállótól 300 m gyalog

Autóval: Saját parkoló a Rozsnyai utca felőli oldalon

Miből áll a bemutatótermi tanácsadás?

A bemutatótermi tanácsadás legfontosabb célja, hogy Ön testközelből lássa és megismerje azokat a termékeket, amelyek betervezésre kerülnek leendő otthonába. Meggyőződésünk, hogy felelősségteljes döntés nem hozható az interneten található információk és képek alapján. Szükség van arra, hogy Ön kipróbálja a termékeket működés közben, hogy kézbe vehesse a metszet és felület mintákat. Ez az egyetlen módja ugyanis annak, hogy reálisan megtudja ítélni az ár-érték arányt. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy miből áll a bemutatótermi tanácsadás az egyes termékkategóriákban.

Homlokzati nyílászárók

Beltéri ajtók

Burkolatok

Mantu blog

Hogyan csempésszen luxust az otthonába?

10+1 ÖTLET A MEGVALÓSÍTÁSHOZ

A valóban kivételes otthonok a részletekben rejlenek. Mutatunk Önnek 10+1 exkluzív design megoldást, amivel különlegessé teheti ajtó, ablak vagy burkolatválasztását.

10+1 ötlet luxus otthonokhoz