Klasszikus beltéri ajtó

Hangolja otthonát klasszikus eleganciára és stílusra a Mantu exkluzív ajtóival, melyek hűek maradnak a tradicionális dizájnhoz, miközben modern kényelmet és funkcionalitást nyújtanak. Klasszikus stílusú ajtóink minőségi furnérozással vagy precíziós festéssel készülnek, melyeket képzett mesterembereink alakítanak álmai ajtajává. 

Választhat hagyományos furnér fajtáink közül, mint a tölgy vagy a cseresznye, de dönthet az időtálló klasszikus eleganciát sugárzó fehér lakkozás mellett is. Egy klasszikus ajtó nemcsak a szobák elválasztására szolgál, hanem az otthon stílusának és hangulatának meghatározó eleme is. 

Kínálatunkban megtalálhatók az egyszerű, letisztult vonalvezetésű modellek, éppúgy, mint a díszített, betétes minták is. Minden klasszikus ajtónk gondosan megtervezett kialakításának és aprólékos részleteinek köszönhetően, otthonát elegáns megjelenésűvé varázsolhatja. 

Fedezze fel a klasszikus stílus varázsát és örök értékét a Mantu beltéri ajtókkal, melyekben a múlt és a jelen tökéletes harmóniája mutatkozik meg! Legyen részese az elegancia és a funkcionalitás tökéletes egyensúlyának, válassza a klasszikus stílusú beltéri ajtókat otthona számára!

Beltéri ajtó klasszikus Parklane 4210

Klasszikus beltéri ajtó - Modell Park Lane

Egy luxus termék nemcsak a megmunkálás és az anyag kérdése. Az igazi luxus termékek, mint a Park Lane modellünk is, a kiemelkedő tulajdonságokról ismerhetők fel, még akkor is, ha ezek külsőleg nem feltétlenül láthatók, csak érezhetők.

Az évtizedekig tartó formatartás és a halk záródás teszi ezt az ajtó modellt ideális lakótárssá minden klasszikus stílusú otthonban.

Klasszikus beltéri ajtó - Modell Madison

A Madison modellünk egy klasszikus stílusú ajtó design mindenki számára, aki ötvözni szeretné a szépséget és a funkcionalitást. Természetesen az ajtó belső kialakítása is lenyűgöző, mert itt sem spóroltunk a minőségi, stabilitást biztosító anyagokkal.

A Madison ajtót két változatban, 2 és 4 mezős osztással is kínáljuk. Ezt a típust kizárólag a DIN szabvány szerinti méretekben és max. 2110 mm magasságban tudjuk szállítani.

Kétkazettás beltéri ajtó Madison
KLasszikus fehér beltéri ajtó Baron

Klasszikus beltéri ajtó - Modell Baron

Ez az ajtó évtizedek óta a gyártó, a Grauthoff cégcsoport termékpalettájának zászlóshajója, melyet még a cégalapító nagyapa álmodott és tervezett meg. A Baron kifinomult, kézműves hagyományokra támaszkodik és méltóságteljes megjelenése minden stílusos enteriőr fénypontja. 

A Baron modell még mindig egy kézműves remekmű és kiváló választás mind a klasszikus, mind a tágas vidéki rezidenciákba, polgári otthonokba és klasszikus régi épületek felújításához.

Klasszikus beltéri ajtó - Modell Romantik

Ezt az ajtó modellünket, ahogy a neve is mutatja romantikára fogékony építkezőknek és felújítóknak ajánljuk. A Romantik ajtó modell ugyanis nem csak része lesz a belső enteriőrnek, hanem dominánsan hozzájárul a romantikus hangulat kialakításához a helyiségben.

Ezt az ajtó modellt számos formai kivitelben, üvegezett és üveg nélküli változatokban is kínáljuk. Az üvegezett típusokhoz rendkívül látványos üvegosztókat választhat.  

Klasszikus beltéri ajtó fehér Romantik

Milyen szerepe van a beltéri ajtó stílusnak a lakberendezésben?

A beltéri ajtók kulcsfontosságú szerepet játszanak a lakberendezésben, mivel nemcsak használati funkciót látnak el, hanem jelentős hatással vannak az otthon vizuális megjelenésére és a lakókomfortra is. Nézzük meg, miért is lehetünk hálásak a beltéri ajtóknak a lakberendezésben:

Térelválasztás és térrendezés

A beltéri ajtók elválasztják az egyes helyiségeket és tereket a lakásban, lehetővé téve ezzel azt, hogy a különböző funkciókra szánt helyiségek jól elkülönülhessenek egymástól. Ez segíti a térrendezést és a lakás hatékonyabb kihasználását.

Stílus és hangulat

A beltéri ajtók designja és stílusa jelentősen befolyásolja az otthon atmoszféráját és megjelenését. 

Megjelenés és esztétika

A beltéri ajtók megjelenése közvetlenül befolyásolja az otthon designját, és lehetővé teszik a lakberendezési stílusok kifejezését. A megfelelően kiválasztott ajtók egyedi jellegzetességeket és érdekes részleteket adhatnak hozzá az otthon összképéhez.

Funkcionalitás és kényelem

Az ajtók nemcsak esztétikai szempontból fontosak, hanem a funkcionalitásuk miatt is. A megfelelő ajtók kiválasztása biztosítja a kényelmet és a biztonságot, valamint lehetővé teszi az otthon hatékonyabb használatát.

Fényáteresztés és térérzet 

Az üvegezett ajtók vagy a keret nélküli üvegajtók lehetővé teszik a természetes fény beáramlását a helyiségekbe, ami tágasabb és nyitottabb térérzetet teremt. Ez különösen fontos lehet kisebb helyiségekben vagy olyan lakásokban, amelyekben kevés a természetes fényforrás.

Összességében a beltéri ajtók nemcsak funkcionális elemek, hanem fontos dizájnelemek is, amelyek kulcsfontosságúak a lakberendezési összkép létrehozásában és az otthon kényelmének és stílusának javításában.

Klasszikus beltéri ajtók mérete

A klasszikus beltéri ajtók többnyire tágas, nagy belmagasságú helyiségekben kerülnek beépítésre. Ezekben az enteriőrökben fontos a monumentális megjelenés, ezért a klasszikus ajtók között sok két szárnyú, esetleg oldalsó és felső bevilágítóval rendelkező, az átlagnál magasabb ajtót találunk. A klasszikus beltéri ajtóknál nem ritka a 2400 mm vagy e feletti  magasságú ajtó.

TIPP- Miért válasszon kétszárnyú beltéri ajtót?

Mikor érdemes kétszárnyú ajtóban gondolkodni? Cikkünkből megtudhatja!

Tovább a cikkhez »

Baron klasszikus fehér beltéri ajtó 4210

Mi jellemzi a klasszikus beltéri ajtó stílust?

A klasszikus beltéri ajtók stílusát a klasszikus elegancia, a gazdag részletek és a hagyományos anyagok felhasználása jellemzi. Ezek az ajtók általában fa anyagból készülnek, mint például tölgy, juhar vagy cseresznye. A klasszikus ajtók díszítését gyakran gazdag faragások, mintázatok vagy betétetek (Füllungok)  teszik egyedivé, melyek kézzel készülnek. A szimmetrikus elrendezés és az egyenes vonalvezetés dominál, a formák általában visszafogottak és egyszerűek. A klasszikus stílusú ajtók általában az időtlenség és a tartósság érzetét keltik, miközben meghatározó elemeivé válnak a belső térnek, hozzájárulva az otthon meleg és meghitt hangulatához.

Hogyan csempésszen luxust az otthonába?

10+1 ÖTLET A MEGVALÓSÍTÁSHOZ

A valóban kivételes otthonok a részletekben rejlenek. Mutatunk Önnek 10+1 exkluzív design megoldást, amivel különlegessé teheti ajtó, ablak vagy burkolatválasztását.

10+1 ötlet luxus otthonokhoz

Mantu tudástár

Segítünk Önnek
a tökéleteset kiválasztani!