Festett beltéri ajtó

A színesre festett beltéri ajtók kiváló lehetőséget kínálnak arra, hogy személyiségét és stílusát kifejezésre juttassa otthonában. Ezek az ajtók merész és egyedi megjelenést tesznek lehetővé, miközben hozzáadnak egy extra adag színt és karaktert a térhez.

A színes festett ajtók nemcsak esztétikailag vonzóak, hanem rendkívül sokoldalúak is. Kiváló lehetőséget kínálnak más színes vagy neutrális elemekkel és bútorokkal való kombinálásra,

Ezek az ajtók nemcsak a belső tér megjelenését hangsúlyozzák, hanem praktikus funkciót is betöltenek. Kiváló minőségű anyagokból készülnek, tartósak és ellenállók, így hosszú távú beruházást jelentenek otthona számára.

Fedezze fel a színes festett ajtók széles választékát, és teremtsen egy egyedi és személyre szabott otthont, amely minden egyes részletében kifejezi egyéniségét és stílusát.

Festett beltéri ajtó CPL Angora

Festett beltéri ajtók - CPL

A színes festett beltéri ajtók világába a CPL felületű ajtók jelentik a belépést. Ezek az ajtók rendelkeznek a CPL minden előnyös tulajdonságával, miközben megjelenésükkel egy rendkívül fiatalos és modern ajtó benyomását keltik, mely nagyszerűen kombinálható a modern konyha bútorokkal.  A kollekcióban 3 fiatalos szín (angora, szürke és antracit) található, természetesen könnyen tisztítható, matt felülettel.

Festett beltéri ajtók - lakkozott fa ajtó

A lakkozott felületű színes beltéri ajtóink mindenkit lenyűgöznek. A fehér lakkozáshoz hasonlóan itt a legmagasabb minőséget garantáló 6 rétegű lakkozást alkalmazzuk.

A 3 standard alapszín mellett a lakberendezés színeihez alkalmazkodva egyedi igény alapján az NCS és RAL színskála minden színét tudjuk kínálni, mely kompromisszummentes választást tesz lehetővé.

Festett beltéri ajtó sötétszürke
Festett beltéri ajtó üveg, fekete VSG

Festett beltéri ajtók - üvegajtók

Bár ezek az ajtók a szó szoros értelmében nem festett ajtók, megjelenésük miatt célszerű megemlíteni őket. 

A kínálatban fehér és fekete színű VSG üvegajtók találhatók. A VSG egy ragasztott üveg gyártási technológia, melynek során egy színes fóliát helyeznek el két üveglap között. A ragasztott üveg rendkívül ellenálló a mechanikai behatásokkal szemben és emellett kiváló hangszigetelő képességgel is rendelkezik. 

Festett beltéri ajtók ULTRAMATT lakkozással

A fehér matt felület mellett egy vadonatúj, trendi megjelenésű, fekete (RAL 9005) ajtót is kínálunk ULTRAMATT lakkozással. A matt felület a modern és kortárs megjelenés legkedveltebb eleme jelenleg. A fekete szín egyébként is szinte kívánja a matt hatást, mert így különösen elegáns megjelenésű.

Festett beltéri ajtó ultra matt lakkozással, fekete

A festett beltéri ajtó élei

Az ajtólap éleinek az ajtólap felületével azonos megjelenésűnek kell lenni. Az olcsóbb ill. standard árszegmensben a gyártók műanyag élfóliákat használnak, melyek színben némileg elütnek az ajtó felületétől. Mivel a felület lakkozása és az élfólia színe az idő múlásával eltérően változik, ezért idővel jelentős eltérés alakulhat ki.

A Mantu által kínált prémium kategóriában a lakkozott ajtóknál az ajtó éleit a felülettel azonos technológiával lakkozzuk. Így aztán ezekre az ajtókra joggal mondhatjuk, hogy a felület színe egységes marad, köszönhetően az egységes lakkozásnak.

Festett beltéri ajtó HGM vizes lakkozással

Hogyan épül fel a minőségi lakkréteg?

Aki már maga is festett valaha valamit (kerti szék, fa falburkolat, stb.) az pontosan tudja, hogy egy tökéletesen szépen festett felület előállítása milyen nehéz és hosszadalmas. Annak érdekében, hogy a Mantu festett beltéri ajtók felülete tökéletes legyen a következő eljárást kell követnünk.

Minden egyes lakkozott Mantu ajtót 6 rétegben lakkozunk, amit minden réteg felhordása után szárítunk és keményítünk. A tökéletesen sima és egyenletes felület érdekében nem feledkezünk meg a köztes csiszolásról sem.

HGM beltéri ajtók lakkozása

A festett beltéri ajtók tok kivitelei

A festett beltéri ajtókat a legkülönbözőbb a tok kivitelekkel ajánljuk, melyekről itt olvashat bővebben.

Hogyan csempésszen luxust az otthonába?

10+1 ÖTLET A MEGVALÓSÍTÁSHOZ

A valóban kivételes otthonok a részletekben rejlenek. Mutatunk Önnek 10+1 exkluzív design megoldást, amivel különlegessé teheti ajtó, ablak vagy burkolatválasztását.

10+1 ötlet luxus otthonokhoz

Mantu blog

Segítünk Önnek
a tökéleteset kiválasztani!