Rólunk

Ismerje meg értékeinket

Mi, a Mantu munkatársai azért dolgozunk, hogy termékeinkkel és szakértelmünkkel hozzásegítsük Önt egy a részleteiben is tökéletes, ezáltal kivételes otthon megteremtéséhez. Tudjuk, hogy egy új otthon megépítése vagy a régi felújítása sok feszültséggel járó, ámde izgalmas folyamat. Ennek során bizonyára Ön előtt is ott lebeg a megújulás iránti vágy, hogy a saját ízlése szerint hozzon létre valami kivételeset, alkosson valami egyedit. Hiszünk benne, hogy az általunk kínált innovatív megoldások és a kiemelkedő termékminőséggel párosuló szakértelem hozzásegítik Önt álmai otthonához.

Mantu tervezés

Tervezés

Bevalljuk, számunkra mindig libabőrös érzés, amikor az ügyfeleink a megvalósulás után először találkoznak a munkánk eredményével és sugárzik róluk az elégedettség – az „igen, pontosan ilyennek képzeltük el” érzés.

A tervezési folyamat során:

  1. Először alaposan megismerjük az igényeit,
  2. majd megmutatjuk, hogy milyen különleges megoldásokkal valósíthatja meg az elképzeléseit.

Kíváncsi arra, hogyan tudjuk inspirálni Önt a tervezési folyamatban?

Előkészítés

Figyelünk rá, hogy ne csak a végeredmény, de az odavezető út is zökkenőmentes legyen, és megkíméljük Önt az építkezéssel járó felesleges stressztől és idegességtől.

Az előkészítési folyamat során:

  1. Minden komplex részletet megtervezünk, hogy ne a kivitelezés során szembesüljünk először a problémákkal.
  2. Leegyeztetjük ezeket a tervezővel és a kivitelezővel is.
  3. Elvégezzük a szükséges felméréseket.

Kíváncsi arra, milyen mi mindenre figyelünk annak érdekében, hogy minden problémamentesen valósuljon meg Önnél az előkészítés során?


Mantu előkészítés
Mantu megvalósítás

Megvalósítás

Nem árulunk el nagy titkot azzal, ha azt mondjuk, hogy még a legjobb, legkorszerűbb nyílászárókat és padlóburkolatokat is tönkre lehet tenni a szakszerűtlen kivitelezéssel.

A kivételes megvalósítás érdekében:

  1. Folyamatosan képezzük a beépítő szakembereinket.
  2. Betartjuk a gyártói előírásokat, a telepítést korszerű technológiával végezzük.
  3. Felelősséget vállalunk az elvégzett munkánkért.

Kíváncsi arra, hogy mivel garantáljuk a kivételes megvalósítást?

Mi a sikerünk titka?

Mindössze annyi, hogy minden új projektünkre úgy tekintünk, mintha azt saját magunknak építenénk. Meggyőződésünk, hogy csakis minőségi termékek és magas színvonalú szolgáltatások ötvözete eredményezheti azt, hogy ne csak megvalósítsa álmai otthonát, de hosszú időn át örömét is lelje benne. A fenti elvek szem előtt tartásával, nyílászáró és padlóburkolat programunkat olyan építkezőknek és beruházóknak állítottuk össze, akik az élet minden területén az exkluzivitást keresik. Azoknak, akik szeretik feszegetni a lehetséges határait, büszkén és elégedetten tekintenek arra, ha az átlagostól valami nagyszerűbbet, valami kivételesebbet hozhatnak létre.

Amikor pedig elkezdjük tágítani a nyílászárók és burkolatok világában létező határokat, akkor egy igazán izgalmas utazás veszi kezdetét. Jöjjön el velünk erre a kalandra, és hozzunk létre közösen olyan a részletekben is tökéletes megoldásokat, amelyekre nem csak Ön, de még unokái is büszkék lesznek.

Kezdődjék az utazás!

Ismerjen meg minket!

Mantu munkatársak, Kis Attila

Kis Attila

30 éve foglalkozom vevőkkel és az életterüket meghatározó otthonuk megteremtésével. Abban hiszek, hogy mindenki életében kell egy hely, ahova hazatérhet, ahol otthon lehet, ami róla és a családjáról szól. Ahol megpihenhet, kikapcsolódhat, élvezheti a munkája eredményét, amire büszke lehet, és nem utolsó sorban, ahol kifejezheti a stílusát és önmagát.

Azoknak tudok a legjobban segíteni a tapasztalatommal, akik nem csak szükséges feladatként, vagy minél olcsóbban megoldandó problémaként tekintenek az otthonuk megteremtésére. Ha Ön is mosollyal az arcán szeretne belépni egy bejárati ajtón, újra és újra rácsodálkozni a parketta mintázatára, élvezettel végig simítani egy beltéri ajtón, hazaérkezni egy fénnyel teli, relaxáló élettérbe, akkor van miről beszélgetnünk.

Mantu munkatársak, Besenyei Tímea

Besenyei Tímea

Nálam a sors is úgy akarta, hogy az értékesítő szakmát tanuljam ki. Nem is tagadom, hogy ez a szenvedélyem, ráadásul most már 20 éve kizárólag nyílászárókkal és burkolatokkal foglalkozom. Rajongok a kínálatunkért, mert úgy érzem, itt találtam meg azokat a gyönyörű színeket és formákat, egyedi megoldásokat és azokat a műszaki finomságokat, amiket jó szívvel tudok az ügyfeleimnek ajánlani.

Számomra a legnagyobb öröm, amikor egy-egy ötlettel hozzájárulhatok a végeredményhez. Erősségeim közé tartozik, hogy nemcsak azt mondom meg, hogy mit tartok jónak egy tervben, hanem azt is, hogy mit nem. Általában ez utóbbiért szoktak az ügyfeleim a leghálásabbak lenni a végén.

Mantu munkatársak, Tóth Soma

Tóth Soma

Az értékesítési csapat legfiatalabb tagja vagyok a Mantunál, de már sok éve foglalkozom nyílászárókkal és burkolatokkal.

Szenvedélyesen hiszek abban, hogy minden otthon egyedi és különleges lehet, amihez néha elég akár egy egészen kis ötlet is, amit bele tudok csempészni egy-egy projektbe. Az innováció és a funkcionalitás számomra alapvető fontosságúak, ezért magától értetődik, hogy olyan megoldásokat kínálok, amelyek nemcsak esztétikusak, de hosszú éveken keresztül használhatóak is. Minden egyeztetésen az a legfontosabb számomra, hogy pontosan megértsem az ügyfeleim elképzeléseit és elvárásait. Csak így tudom ugyanis számukra azt a műszaki és design megoldást javasolni, amellyel elégedettek lesznek.

Mantu munkatársak, Besenyei Mátyás

Besenyei Mátyás

Mérnökként a legfontosabb feladatomnak azt tartom, hogy a papíron levő tervezői álmokat keltsem életre méghozzá úgy, hogy az ügyfélnek a lehető legkevesebb kompromisszumot kelljen meghoznia a végeredménnyel kapcsolatban.

A Mantuban rengeteg komplex megoldást kell kidolgoznunk, hiszen többnyire nem mindennapi igényeket valósítunk meg, ezért, a gyártóink által biztosított legjobb és legújabb technológiákat sajátítom el és alkalmazom. Az értékesítő kollégáimmal szorosan együtt dolgozunk minden egyes projekten, hogy biztosan minden részlet úgy születhessen meg, ahogy az ügyfeleink megálmodták. Büszkén mondhatom, hogy rengeteg gyönyörű otthon megépítéshez járulhattam hozzá, remélem, hogy az Öné is köztük lesz!

Mantu munkatársak, Barton Zoltán

Barton Zoltán

Üvegházak és télikertek tervezésére és kivitelezésére szakosodott mérnökként innovatív tervezési elveket és német csúcstechnológiát alkalmazok olyan terek létrehozásához, amelyek harmonikusan egyesítik a természet közelségét a modern élettel, szépséget és funkcionalitást egyaránt kínálva

Kollégáimmal együttműködve amennyire csak lehetséges, teljesen személyre szabott terméket tervezzük meg, ami nem csupán egy szerkezet, hanem az igényeket és a szükségleteket is kiszolgáló élettér, ahol élmény az időtöltés.
A munkámban azt élvezem a leginkább, hogy életre kelthetem a fantáziadús terveket, miközben számos tervezési és kivitelezési kihívásra találunk megoldást.

Mantu munkatársak, Varga Gábor

Varga Gábor

Én vagyok az az ember a Mantunál, aki minden egyes otthon megszületésénél bábáskodik. Jelen vagyok a felméréseknél, részt veszek a végleges ajánlat és a megrendelés kialakításában, ezen felül folyamatosan segítem a saját beépítő csapatunkat, és egyeztetek a kivitelezőkkel és az ügyfelekkel is.

Mivel minden helyszín más és más, az egész folyamat alatt a helyi adottságok
figyelembevételével az ügyfelek tájékoztatásával és együttműködésével alakul ki a végleges beépítés. Fontosnak tartom az ügyfelek teljeskörű tájékoztatását a termékekről, a beépítés menetéről és a már kész beépített termékek használatáról.

Mantu munkatársak, Ágh Tünde

Ágh Tünde

Feladataim nagy részét a kivitelezés koordinálása, a saját beépítő csapatunk, illetve az alvállalkozók munkájának a megszervezése teszi ki. Ügyfeleink a termékek szerelésével, beépítésével és az ehhez kapcsolódó kérdéseikkel keresnek meg, törekszem hasznos és pontos információkat nyújtani nekik.

Miután a mi munkánk az építkezés végén van, szorosan figyelemmel kísérem az építési folyamatokat, kommunikálok a kivitelezővel, illetve az ügyfelekkel. Fontos számomra, hogy a tervezett befejezési időpontokat tartani tudják az ügyfeleink, ne okozzunk fennakadást és kényelmetlenséget az új otthon beköltözésénél. Az empátiám segít megérteni és figyelembe venni mások nézőpontját és igényeit, a pozitív visszajelzések és elismerések ösztönöznek és elégedettséget hoznak a mindennapjaimba.

A Mantu beépítő csapata

Mantu munkatársak, szerelőcsapat

Jól összeszokott csapatként működünk már hosszú évek óta. Fontosnak tartjuk, hogy jó kedvvel, sokszor egymást is ugratva végezzük a munkánkat. Szakmai tudásunkat folyamatosan bővítjük, mivel sok különleges és egyedi megoldással van dolgunk a mindennapokban. Munkánkat gépi erővel is megtámogatjuk, így tudjuk biztosítani, hogy az átlagos méreten és súlyon felüli értékes nyílászárókat is biztonságosan és szakszerűen tudjuk beépíteni.

A Mantu
bemutatóterem

Mantu bemutatóterem

A Mantu
bemutatóterem

Bemutatótermünk felszereltsége és választéka kétségkívül a legnagyobb erősségeink közé tartozik. Büszkék vagyunk rá, hogy minden termékkategóriában a lehető legteljesebb kínálatot tudjuk bemutatni, amelyek mindig megfelelnek a legaktuálisabb divattrendeknek. A bemutatóterem kialakításánál fontos szempont volt, hogy olyan műszaki és design megoldásokat állítsunk ki, melyek máshol nemigen láthatóak, ezért valóban alkalmasak kivételes elképzelések megvalósítására.  A zavartalan tanácsadás és kiszolgálás érdekében látogatóinknak előzetes online időpont foglalási lehetőséget kínálunk.

Amire büszkék vagyunk a Mantunál

25 év

szakmai tapasztalattal a hátunk mögött számos különleges otthont valósítottunk meg.

10+éve

dolgozik nálunk a legtöbb kollégánk, mert szeretjük, amit csinálunk.

3396 kül- és beltéri projektet

zártunk le sikeresen, csak az elmúlt másfél évtizedben.

A Mantu hétköznapjai