Tervezés

A tervezés és termékválasztás során nagy energiát fordítunk arra, hogy megismerjük az Ön valódi igényeit és elvárásait, hogy megtudjuk, mi az, ami igazából fontos és mi az, amire valójában nincsen szüksége. Igyekszünk az Ön helyébe képzelni magunkat és az Ön szemén keresztül tekinteni a projektekre. Mert csakis így tudjuk a legmegfelelőbb termékeket ajánlani, hogy minden elköltött fillér a legjobban hasznosuljon és a végeredmény 100%-ban megfeleljen az elképzeléseinek.

Nem titkolt célunk az sem, hogy olyan termékeket és műszaki megoldásokat mutassunk Önnek, melyek nem láthatóak minden utcasarkon és részleteikben igencsak különböznek a tucat megoldásoktól. Ezzel is inspirálni szeretnénk Önt, hogy bátran rugaszkodjon el a sablonoktól és találja meg termékeinkben azokat a nem hétköznapi műszaki és/vagy design részleteket, amelyek nemcsak egyedivé és különlegessé teszik majd otthonát, de okot adnak majd a jogos büszkeségre is.

A termékválasztékunk összeállításánál

elsődleges szempontnak tartottuk, hogy csak olyan gyártókat válogassunk be a Mantu kínálatába, akik a szakterületükön élen járnak a jövőbe mutató megoldások kidolgozásában, akik nem követik, hanem diktálják a trendeket. Enélkül nem lenne lehetséges annak a jogos igényének a kielégítése, hogy a pénzéért ne sablon és tucat megoldásokat kapjon, hanem egy nem mindennapi, kivételes otthonhoz méltó, a részletek tökéletességére is odafigyelő exkluzív megoldást.

Természetesen figyelünk a fenntarthatóságra és a környezettudatosságra is,

ezért kizárólag olyan termékeket ajánlunk, melyek alapanyagai kizárólag megújuló forrásból származnak és 100%-ban alkalmasak az egészséges lakókörnyezet kialakítására. Fontosnak tartjuk, hogy még a standard, kedvezőbb árfekvésű termékkategóriákban is tudjunk olyan exkluzív részlet megoldásokat mutatni, amelyek nem hétköznapiak és máshol nemigen találhatók meg. Ezekkel az apró részletekkel egyediséget és luxust csempészhet még a hagyományos megoldásokba is.

Nem tagadjuk, mindig is úttörők voltunk a magunk területén, mert hisszük, hogy csak így lehet kitörni az átlagosból és a középszerűből és így lehet múló divatirányzatok helyett értékállót teremteni. Bevalljuk, számunkra mindig libabőrös érzés, amikor ügyfeleink a megvalósulás után először találkoznak a munkánk eredményével és sugárzik róluk az elégedettség

– az „igen, pontosan ilyennek képzeltük el” érzés.