Előkészítés

Figyelünk rá, hogy ne csak a végeredmény, de az odavezető út is zökkenőmentes legyen, és megkíméljük Önt az építkezéssel járó felesleges stressztől és idegességtől. Ezért valljuk magunkénak azt a gondolatot, hogy ne csak kövessük az építkezést, hanem előre tervezzük is meg azt. Ennek során nagy hangsúlyt fektetünk a műszaki előkészítésre, hogy ne a kivitelezés során szembesüljünk először a problémákkal. Így azok megoldásához ne a “mindenhez is” értő szakik “megoldjuk majd valahogy” mentalitását kelljen követnünk.

Mi történik az előkészítés alkalmával?

Tudnia kell, hogy még a legjobb és legrészletesebb építész tervek sem tartalmazzák termékspecifikusan az összes építészeti csomópontot. Azokat az Ön által választott termékeknek megfelelően aktualizálni kell, melyet előkészítő mérnökeink az építész tervezővel közösen végeznek el.

Ugyanis csak ők rendelkeznek azokkal a termékspecifikus ismeretekkel, amely alapján az építész az építészeti követelményeket és a kivitelezhetőséget is szem előtt tartó terveket tud készíteni. E munka során természetesen támaszkodunk a gyártóink sok évtizedes szakmai tapasztalatára, a már sokszorosan bevált műszaki megoldásokra. Az egyediség nálunk nem a “még soha sehol ki nem próbált prototípus” megoldásokat jelenti. Mi soha nem kísérletezünk az Ön pénzén!

Az előkészítés során nem csak az alkalmazandó műszaki megoldásokra figyelünk, de végiggondoljuk azt is, hogy mindez hogyan fog megvalósulni Önnél. Ennek érdekében szakembereink pontosan felmérik az építési helyszínt és lépésről lépésre megtervezik a kivitelezés mindent részletét.