Optimum bejárati ajtók

Fedezze fel a maximális értéket és lépjen be az optimum ajtók prémium világába, ahol az innováció feszegeti a lehetőségek határait! A PIRNAR bejárati ajtók extrém erős, karbonszálas szerkezete nemcsak elegáns megjelenést biztosít, hanem ellenáll az időjárás viszontagságainak is. Ez a csúcstechnológiás anyag garantálja, hogy ajtaja hosszú éveken át megőrzi eredeti szépségét és funkcionalitását, miközben otthonát a legmagasabb szintű védelemmel látja el.

A PIRNAR bejárati ajtókkal Ön nemcsak egy ajtót vásárol, hanem belép egy olyan világba, ahol a minőség és az innováció találkozik. Tapasztalja meg a prémium élményt, amely minden egyes részletében a tökéletességre törekszik!

Csúcstechnológia és stílus tökéletes harmóniája

Innovatív műszaki paraméterek, amelyek a határokat feszegetik

Az Optimum bejárati ajtó műszaki paraméterei egyedülállóak a piacon, hiszen a legmodernebb technológiát ötvözik a kiemelkedő teljesítménnyel. Nézzük meg, miért számítanak ezek az értékek kivételesnek:

Alumínium bejárati ajtó Pirnar Optimum

Vízzáró képesség - 600 Pa

Az esővető (WeatherSeal) már az alapkivitelben is magas szintű vízzáróságot biztosít (73 km/h / 250 PA, 6A vízzárósági osztály) , hogy az ajtó tökéletesen ellenálljon az időjárás viszontagságainak, így otthona mindig száraz maradjon, még a leghevesebb viharok idején is. A piacon kapható átlagos bejárati ajtóknál ez az érték 46 km/h / 100 PA,  ami a 3A vízzárósági osztálynak felel meg.

Légzáró képesség: 4. kategória

Az ajtó légzárósági besorolása garantálja, hogy minimálisra csökkenjen a levegő átszivárgása. Ez nem csak a fűtési és hűtési költségeket csökkenti, hanem biztosítja a kellemes belső klímát is.

Pirnar Optimum alumínium bejárati ajtó
Pirnar Optimum bejárati ajtó oldalvilágítóval

Hőszigetelés - Ud = 0,71 W/m²K

Az Optimum ajtó kiváló hőszigetelő képessége révén otthona energiatakarékosabbá válik. Az alapkivitel  0,8 W/m²K értéke azt jelenti, hogy az ajtó kiválóan tartja a meleget télen és a hűvöset nyáron, ezzel hozzájárulva a komfortérzet növeléséhez és az energiafogyasztás csökkentéséhez. Az opcionálisan rendelhető mágneses esővető (Magnet WeatherSteal) alkalmazásával ez az érték tovább növelhető, akár 0,71 W/m2K értékre.

Egyedülálló karbonszálas konstrukció

Az Optimum bejárati ajtó szerkezete a piacon elérhető legerősebb, hála a szabadalmaztatott karbonszálas konstrukciónak. A karbonszál könnyű, merev és jelentősen erősebb a vasnál, ezért használják a modern repülőgépekben és a prémium ajtóknál.

Ennek az anyagnak köszönhetően az Optimum ajtók nem vetemednek sem napsütésben, sem fagyban, mindig tökéletesen zárnak, és huzatmentesek.

A Pirnar Carbon Core technológia révén az Optimum ajtók a legerősebb konstrukcióval rendelkeznek, amit bejárati ajtóknál alkalmaznak.

Ez garantálja a hosszú élettartamot, megbízhatóságot, és a kiváló hőszigetelést, ami otthonát energiatakarékossá és kényelmessé teszi.

Pirnar bejárati ajtó felépítése- Carbon level

Miért kiemelkedőek az Optimum bejárati ajtók?

Ha szép az idő, minden ajtó megfelelően működik. Az igazi próbatétel akkor kezdődik, amikor az alacsony hőmérséklet, a szél és az eső közvetlenül az ajtót éri. Az ajtók meghajlanak, a tömítések pedig idővel romlanak. A legtöbb új bejárati ajtó a piacon csupán 50 km/h szélsebességig képes ellenállni a víznek és a szélnek. Nagyobb sebességnél huzat keletkezik, és a nedvesség is bejut.

Forradalmi CarbonCore konstrukció és a WeatherSeal tömítés azonban még a legkeményebb tesztek után is teljesen vízálló maradt, és 75 km/h szélsebesség mellett sem volt hőveszteség. Válassza ajtóinkat, és élvezze az otthona maximális védelmét minden időjárási körülmény között!

Kétfajta formai kivitel – kiemelkedő hőszigetelés

Egyéni ízléséhez és otthona stílusához igazodva választhat sarkos és íves megjelenésű profilszerkezet között. 

Pirnar bejárati ajtó felépítése- Carbon level
Carbon core level kivitel
Pirnar bejárati ajtó felépítése Carbon soft
Carbon core Soft kivitel
Pirnar Optimum színazonos pántok

Az ajtó színére fújt pántok

A színre fújt pántok beleolvadnak az az ajtó felületébe és szép, esztétikus megjelenést biztosítanak. Opcionálisan, felár ellenében választható természetesen rejtett pántolás is.

Masszív reteszek

A zárszerkezet erős és masszív záró retesze biztos zárást és nyugalmat biztosít családja számára a kéretlen betolakodók ellen.  

Pirnar Optimum bejárati ajtó zárszerkezet retesz
Pirnar Optimum bejárati ajtó cilinderbetét

Minőségi profilcilinder 5 kulccsal

A minőségi profilcilinder megfelelő biztonságot, az 5 kulcs pedig kényelmet biztosít a család minden tagja számára.

Miért válassza az Optimum bejárati ajtót?

Kategóriájában a legjobb ár-érték arány

Az Optimum bejárati ajtó nemcsak a kategóriája legolcsóbb ajtaja, hanem a minőség és megbízhatóság tekintetében is kiemelkedő. Nem kell kompromisszumot kötnie a pénztárcája és otthona biztonsága között.

Alapáron számos hasznos funkció

Az Optimum ajtók már alapáron is rengeteg hasznos funkcióval rendelkeznek, amelyek növelik a kényelmet és a biztonságot. Az okos záraktól kezdve a vízvetőig mindent megtalál, amire szüksége lehet.

Kiváló hőszigetelés és betörésbiztonság

Az Optimum ajtók kiemelkedő hőszigetelő képessége biztosítja, hogy otthona télen meleg, nyáron pedig hűvös maradjon, ezáltal csökkentve az energiafogyasztást. Emellett a magas szintű betörésbiztonság nyugalmat és védelmet nyújt családjának és értékeinek.

Széles választék modellekből és színekből

Az Optimum bejárati ajtók számos modellben és színben elérhetők, így biztosan megtalálja az Ön ízlésének és otthona stílusának megfelelőt. Legyen szó modern, klasszikus vagy egyedi megjelenésről, nálunk megtalálja az ideális ajtót.

Karbonszálas megerősítések a stabilitás érdekében

Az Optimum ajtók karbonszálas megerősítésekkel rendelkeznek, ami extra stabilitást és tartósságot biztosít. Ezzel az innovatív megoldással az ajtó nemcsak szép, hanem rendkívül ellenálló is.

Számos exkluzív opcionális kiegészítő

Az Optimum ajtókhoz számos funkcionálisan hasznos és az esztétikai élményt fokozó opcionális kiegészítő választható.

Hangulatfények

Amikor lemegy a nap, és felragyognak az első csillagok, Pirnar bejárata életre kel. A LuX világítás és a SmartLux intelligens világítás kombinációja lenyűgöző éjszakai fényhatást biztosít. Vezérelje a bejárati ajtó küszöbének, fogantyúinak és díszítőelemeinek megvilágítását kézi vagy távirányítással. 

Pirnar alumínium bejárati ajtó Optimum 7110 Securosmart világítással

A kézi vezérlés az ajtókeretbe építve, a SecuroSmart mobilalkalmazás pedig a fény hőmérsékletének, intenzitásának és színének módosítását, valamint időzítését is lehetővé teszi. Pirnar – ahol az éjszaka fénye találkozik az intelligenciával.

Pirnar bejárati ajtók hőszigetelése

Magnet Weather Seal küszöb

Az opcionálisan rendelhető mágneses esővető (Magnet WeatherSteal) alkalmazásával az alap kivitelhez képest mintegy másfélszeresére emelheti bejárati ajtaja időjárással szembeni ellenállását.  Mindez jobb hőszigetelést , jobb szélállóságot és jobb vízzárást jelent. 

(114 km/h, 600 Pa, 9A vízzárósági osztály)

Üvegborítás az ajtólapon 

Az exkluzív üvegburkolatok a bejárati ajtók felületén esztétikusak és rendkívül ellenállóak a karcolásokkal szemben.

Üvegborítású Pirnar bejárati ajtó

Többfajta stílus

Az egyéni ízlésének megfelelően választhat modern és klasszikus formájú bejárati ajtók között

Pirnar bejárati ajtó klasszikus stílus
Klasszikus stílusú bejárati ajtó
Pirnar bejárati ajtó modern stílus
Modern stílusú bejárati ajtó

Sokféle fogantyú

Az ajtó stílusához illeszkedően választhat többféle modern süllyesztett vagy hagyományos rúd fogantyú közül.

Pirnar bejárati ajtó húzófogantyú
Pirnar bejárati ajtó világító húzófogantyú

Többféle zárszerkezet 

Az Optimum ajtók ARMO zárszerkezetének standard biztonsági szintjét tovább fokozhatja az ARMO COMFORT vagy az ARMO COMFORT ELECTRO újjlenyomat olvasóval kombinált zárszerkezeteivel.

Opciók:

 • mechanikus ARMO MAX 10 (5-pontos záródás 4 db masszív retesszel)
 • automata ARMO COMFORT 11 (3-pontos zárás két masszív  retesszel és nappali funkcióval)
 • elektromos – automata ARMO COMFORT plus ujjlenyomat olvasóval SECURO (elektromos nyitási és nappali funkcióval)
 • E-nyitó (csak mechanikus zárhoz)

 Szép, presztízsértékű és büszkeségre okot adó választás

Az Optimum bejárati ajtók elegáns megjelenése és magas presztízsértéke garantálja, hogy büszkén fogadja vendégeit. Az ajtó nemcsak otthona bejárata, hanem annak ékessége is lesz.

Biztos tipp – 20 % engedmény minden Pirnar Optimum modellre 

Bejárati ajtó akció PirnarVálassza az Optimum bejárati ajtót, ha a legjobbat szeretné a legjobb áron, kompromisszumok nélkül. Az innováció, biztonság és esztétikum találkozása az Ön otthonában. Büszke lesz rá!

Használja ki a rendkívüli árengedményt az Optimum bejárati ajtókra! Most soha nem látott árakon vásárolhat prémium bejárati ajtót, amely alapkivitelben is prémium műszaki felszereltséggel rendelkezik. Kiemelkedő hőszigetelés és biztonság jellemzi minden ajtónkat, így otthona mindig védett és energiatakarékos marad.

Az Optimum ajtók széles formai és színválasztékkal érkeznek, így garantáltan megtalálja az Ön stílusához és otthonához legjobban illő darabot. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hiszen az akció csak korlátozott ideig érvényes!

Szerezze be most az Optimum bejárati ajtót, és élvezze a prémium minőséget, a kiváló hőszigetelést és a maximális biztonságot. Ne várjon tovább, lépjen be otthonába stílusosan és kedvező áron! Az ajánlat csak a készlet erejéig tart, ne maradjon le!

Az akciós ajánlat minden Optimum modellre érvényes!

Az Optimum bejárati ajtó alapkivitelének műszaki leírása

Megyőződéssel állítjuk, hogy a Optimum bejárati ajtók alapkivitele műszakilag  jobban felszerelt, mint a legtöbb bejárati ajtó full extrás változata..

Egyedi méretek gyártása

Egyedi méretű 1 és 2 szárnyú ajtók, oldal és/vagy felülvilágítóval extra nagy méretekben is

Választható standard színek (kívül belül azonos):

RAL 8019 matt, RAL 9007, 80077, RAL 6005 matt, RAL 9016 Weiss glanz, RAL 9016 Weiss matt, RAL 7016 matt, RAL 7021 matt, 70105, RAL 3004 matt 

Nyitásirány

Jobbos vagy balos befelé nyíló

Ajtókeret:

CarbonCore szerkezet, 83 mm beépítési mélység

Pántok:

2 részes Dr. Hahn állítható 3D pántok az ajtó színében

Zár:

klasszikus zármechanizmus, profil cilinderes zárral, 5 kulccsal

Reteszelés:

mechanikus ARMO (3-pontos zárás két masszív  retesszel)

Üveg (üveges típusoknál):

3 rétegű üvegezés,alapkivitelben kívül ragasztott biztonsági üveggel (kívül víztiszta v. szatinált v. homokfúvott motívummal)

Standard küszöb:

Carbon Core Weather Seal

Standard vasalat:

Belül rozsdamentes kilincs, kívül rozsdamentes fogantyú 

Miért válassza az Optimum bejárati ajtót?

 1. Csúcstechnológia és dizájn találkozása
  Az Optimum ajtó nem csupán műszaki paramétereiben kiemelkedő, hanem megjelenésében is elegáns és stílusos. Az ajtó dizájnja minden otthon dísze lesz.
 2. Megbízhatóság és tartósság
  Az ajtó robusztus szerkezete és kiváló anyaghasználata garantálja a hosszú élettartamot és az időtálló megbízhatóságot.
 3. Kiváló ár-érték arány
  Az Optimum ajtó nemcsak a legjobb műszaki paramétereket kínálja, hanem mindezt megfizethető áron. Ezáltal Ön úgy élvezheti a csúcstechnológiát, hogy nem kell kompromisszumot kötnie a költségek terén.

Záró gondolat

Az Optimum bejárati ajtóval Ön nemcsak egy ajtót vásárol, hanem egy olyan befektetést is, amely hosszú távon megtérül. A vízállóság, légzáróság és hőszigetelés terén elért kiemelkedő értékek biztosítják, hogy otthona kényelmes, biztonságos és energiatakarékos legyen. Válassza az Optimum ajtót, és élvezze a csúcstechnológia minden előnyét!

Segítünk Önnek
a tökéleteset kiválasztani!